Revalidatie na evenwichtstoornissen en duizeligheid

Revalidatie van Jeanine na evenwichtsstoornissen
  • Evenwichtsstoornissen en duizeligheid
  • Matti zorgt voor voor een haalbaar, uitdagend niveau 

Jeanine kwam het ziekenhuis binnen met evenwichtsstoornissen en duizeligheid. Ze functioneert reeds op een behoorlijk hoog niveau, waardoor het gebruik van traditionele toestellen vaak te weinig uitdaging biedt. Matti stelt de therapeut in staat om op zoek te gaan naar het niveau dat perfect is voor de start van Jeanine’s behandeling.

In de Wack-a-Light game verschijnen de doelwitten op willekeurige plaatsen op Matti, waardoor een variatie aan bewegingsstrategieën wordt geoefend. Doorheen de hele oefening dient Jeanine zich steeds volledig te verplaatsen naar het doelwit. Door het volledige oppervlak van Matti te gebruiken voor dit spel, kunnen de bewegings- en stabilisatiestrategieën van Jeanine naar praktisch elke richting getraind worden.

BEKIJK DE VOLLEDIGE OEFENING HIER

Bij het spelen van Speedlight circle worden Jeanine’s reactievermogen en dynamische stabiliteit tegelijkertijd gestimuleerd én geëvalueerd. De positie van de acht verschillende doelen laat haar toe om op een eenvoudige en intuïtieve manier te werken binnen de vier lichaamskwadranten.

BEKIJK DE VOLLEDIGE OEFENING HIER

BEKIJK DE VOLLEDIGE TESTIMONIAL VAN THERAPEUT SAAR HIER

Untitled UI logotextLogo
Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.
We care about your data in our privacy policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.