Features

Matti maakt gebruik van flexibele druksensoren om bewegingen van patiënten te capteren

De flexibele druksensor maakt van Matti een zachte speelmat die gemakkelijk opbergt, terwijl hij slim de bewegingen van de gebruiker volgt en opslaat. Zo kan jij spelenderwijs jouw therapie volgen, met Matti als bondgenoot.
Mockup

Drukgevoelige metingen

Matti heeft een meetoppervlakte van 1.2 x 1.2m, waarin maar liefst 56 x 56 drukgevoelige sensors schuilgaan. Zo capteert hij jouw bewegingen terwijl jij therapie volgt.
Mockup

Breed aanbod  therapie oefeningen

Op het Matti platform kan je een breed scala aan oefeningen terugvinden, dat regelmatig wordt aangevuld met nieuwe games. Ze zijn allemaal volledig aanpasbaar aan de noden van jouw patiënt.
Mockup

Vooruitgang in therapie bijhouden

Met Matti zetten we sterk in op motivatie. Door jouw therapie aan te bieden op onze mat, kan je makkelijk doelen stellen en vooruitgang bijhouden. Dat is interessant voor therapeut én patiënt.
Dashboard mockup

Verbeterde communicatie

Het platform biedt een centrale locatie voor therapie-inzichten, waardoor zorgverleners snel en gemakkelijk kunnen communiceren en samenwerken.

Visualiseer vooruitgang

Het platform maakt het mogelijk om de voortgang van de patiënt tijdens de therapie te visualiseren en te analyseren. Dit stelt zorgverleners in staat om de therapie aan te passen en te optimaliseren voor de individuele behoeften van de patiënt.

Versnelde therapie resultaten

Aangezien de zorgverleners de therapie sneller kunnen aanpassen aan de evoluties van de patiënt, kan dit ook een positief effect hebben op de therapie resultaten.

Motiveer patiënten

De kinesisten kunnen samen met de patiënt duidelijke doelstellingen vastleggen en ook de resultaten visualiseren. Deze gevisualiseerde evolutie motiveert de patiënt.

Matti wordt gebruikt bij de volgende pathologiën

Matti wordt zowel in België als wereldwijd ingezet in revalidatiecentra, ziekenhuizen en privé praktijken. Matti wordt ingezet bij een brede waaier van pathologieën, hier kan je reeds enkelen terugvinden
Balans stoornissen
Obesitas
Hersenbloeding
Musculoskeletaal
Ouderen
Rugpijn
Cerebral Palsy
Post COVID

Ontdek alle testimonials, usecases en oefeningen op de CT Academy

Wil je ontdekken hoe andere therapeuten onze producten inzetten? Ontdek het op onze CT Academy.
Untitled UI logotextLogo
Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.
We care about your data in our privacy policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.