'Goalie' Oefening

Filip kreeg 8 weken geleden een hersenbloeding, waardoor zijn volledige rechterkant verlamd raakte. Sindsdien heeft hij een mooie vooruitgang gemaakt, waarbij zowel de arm als het been steeds functioneler worden.

BEKIJK DE VOLLEDIGE CASE HIER

Tijdens deze game, wordt Filip wat meer uitgedaagd. Het loopkader wordt verwijderd om zijn laterale gewichtsverplaatsingen optimaal te kunnen oefenen. Bij aanvang van de oefening wordt de asymmetrische gewichtsverdeling van Filip gemeten en ingesteld, zodat het spel langs de aangedane zijde wat toegeeflijker is.

Door de aard van het spel hoeft Filip slechts kortstondig een bepaalde positie aan te houden, waardoor deze oefening een ideaal startpunt vormt voor dit facet van zijn revalidatieproces. Om Filip’s veiligheid te garanderen of bepaalde bewegingen te faciliteren, kan Saar zelfs mee plaatsnemen op Matti (achter Filip) zonder dat dit het spel zou beïnvloeden. Om Filip in de toekomst verder uit te dagen kan de snelheid van de aanvliegende ballen worden verhoogd, of kan het ingestelde links-rechts verschil worden verkleind.

Untitled UI logotextLogo
Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.
We care about your data in our privacy policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.