Squeezi

Voor een effectieve en motiverende revalidatie

Doelstellingen

Fysieke revalidatie

Werk aan de kracht en flexibiliteit van de bovenste ledematen. Zowel de schouders, elbogen, polsen. en vingers komen aan bod.

Verhoogde motivatie

Verhoog de motivatie van je bewoners via verschillende leuke spelletjes die alleen of samen gespeeld kunnen worden.

Cognitieve uitdaging

Oefeningen kunnen aangepast worden aan de cognitieve mogelijkheden van de bewoners. Zo blijven ze steeds cognitief uitgedaagd.

Analyse van fysieke toestand

Analyseer de evolutie van de fysieke toestand van de ouderen via analyses en automatische monitoring tijdens de oefeningen. Gebruik de analyses om sneller in te grijpen bij problemen.

CE Medisch product

CE Medisch Product type 1

8+ uur therapie

zonder opladen, geen kabels nodig!

100+ therapie combinaties

Personaliseer oefeningen en analyses

Cognitief uitdagend

Squeezi biedt therapeutische oefeningen die de cognitieve vaardigheden van patiënten uitdagen en verbeteren. De oefeningen zijn specifiek ontworpen om de aandacht, geheugen, probleemoplossing en planningvaardigheden van patiënten te versterken. Door deze vaardigheden te verbeteren, kunnen patiënten niet alleen hun revalidatieproces versnellen, maar ook hun dagelijkse activiteiten en taken beter uitvoeren.

Knijpkracht oefenen

Daarnaast kan Squeezi ook de knijpkracht van de patiënt meten. Dit is belangrijk omdat knijpkracht een goede indicatie is van de spierkracht en het uithoudingsvermogen van de patiënt. Het apparaat kan de knijpkracht meten tijdens het uitvoeren van de virtuele spellen en oefeningen, en de patiënt kan zien hoe zijn of haar knijpkracht verbetert naarmate hij of zij vaker oefent.

Blijf bewegen

Squeezi is ook een product dat de patiënt uitdaagt om te bewegen. De virtuele spellen en oefeningen zijn speciaal ontworpen om de patiënt te motiveren om te blijven bewegen en te blijven oefenen, wat kan helpen bij het verbeteren van de spierkracht en het uithoudingsvermogen van de patiënt. Bovendien kan Squeezi ook worden gebruikt om de prognose van patiënten te volgen en te evalueren, wat kan helpen om de behandeling te optimaliseren.

Makkelijk in gebruik

Ten slotte is Squeezi ook makkelijk in gebruik. Het apparaat is eenvoudig te installeren en te gebruiken, en de patiënt kan gemakkelijk navigeren tussen de verschillende virtuele spellen en oefeningen. Bovendien kan Squeezi ook worden gebruikt door patiënten van alle leeftijden, wat betekent dat het een geschikt hulpmiddel is voor patiënten met verschillende achtergronden en behoeften. Kortom, Squeezi is een effectief product dat de patiënt kan helpen om op een motiverende en uitdagende manier te bewegen en zijn of haar geestelijke vaardigheden te verbeteren.

CT Academy

Elke patiënt is anders.
Daarom is elke therapie anders.

In de CT Academy ontdek je hoe therapeuten de oplossingen van Creative Therapy inzetten met hun eigen patiënten. Zo kan je zelf inspiratie opdoen voor je volgende therapie.
CT Academy
Neuro
Cardio
Musculo
Pediatrie
Geriatrie
Sport